Spaanse kranten na rentree van Hazard bij Real Madrid: 'Een opmerkelijk debuut'

28-10-2020 08:15 Laatste update: 08:27
1

Real Madrid speelde 2-2 gelijk bij Borussia Mönchengladbach, maar belangrijker was de rentree van Eden Hazard. De Rode Duivel mocht tijdens de tweede helft en bij een 2-0 achterstand invallen en Hazard toonde meteen een scherpe en gretige indruk. Dat zagen ook de Spaanse kranten.

'Hazard was zeer aanwezig in de tijd dat hij op het veld stond. Hij kreeg 24 minuten om voor sensatie te zorgen en zijn ploegmaats te helpen. Dat lukte aardig, zeker nadat hij na een één-tweetje met Benzema in het zijnet besloot. Het was zonder meer een opmerkelijk debuut van de Belgische aanvaller', staat te lezen in Marca.

Hazard zelf reageerde ook na zijn rentree bij Real Madrid, hij zorgde mee voor de ommekeer. "We hadden graag de drie punten gepakt. We speelden met een groot hart en scoorden alsnog een late gelijkmaker. Een gelijkspel dat smaakt als een overwinning. Ik ben heel blij om na twee of drie maanden weer op het veld te staan. Al wat ik wil is voetballen, daarom ben ik hier."

Ook bij AS zag men een gretige Hazard aan het werk. 'Ondanks zijn scherpe indruk had Hazard geen geluk bij zijn terugkeer. Hij miste een mooie kans na een actie met Benzema, zo had de achterstand al vroeger kleiner kunnen worden.'