Hazard kan niet winnen bij rentree, maar laat wel zijn klasse zien

Hazard kan niet winnen bij rentree, maar laat wel zijn klasse zien

27-10-2020 23:00
1

De rentree van Eden Hazard is een feit. De Rode Duivel mocht 20 minuten meedoen tegen Borussia Mönchengladbach, maar kon dat wel niet met een overwinning vieren.

Real Madrid had wat recht te zetten na de pijnlijke nederlaag op speeldag één van de Champions League. In Mönchengladbach moest er dan ook gewonnen worden, dat goede voornemen werd echter al snel een lastige opgave.

Na 33 minuten liet Marcus Thuram Thibaut Courtois kansloos: 1-0 voor Mönchengladbach. Na de rust werd het nog een heel stuk erger voor de Madrilenen. Thuram nam Courtois opnieuw te grazen in de rebound: 2-0. Real in slechte papieren en dus greep Zinedine Zidane naar Eden Hazard. De Rode Duivel vierde zijn rentree en kreeg 20 minuten de tijd om Real voor een nederlaag te behoeden.

Hazard deed dat meer dan aardig en viel sterk in. In het absolute slot zag hij hoe eerst Karim Benzema de aansluitingstreffer wist binnen te werken. In de allerlaatste minuten wist Casemiro de gelijke stand op het bord te zetten: 2-2. Real wint alweer niet, maar neemt ultiem wel een belangrijk punt mee uit Duitsland. Wat misschien nog belangrijker is voor Real Madrid, Hazard lijkt weer helemaal fit.