Standard stelt duo zomeraanwinsten nu pas voor: Kwam als kind naar stadion

Standard stelt duo zomeraanwinsten nu pas voor: "Kwam als kind naar stadion"

Gepubliceerd: dinsdag 27 oktober 2020 om 19:42di 27-10-2020 om 19:42

We zijn inmiddels eind oktober, maar Standard Luik vond dinsdag pas de tijd om twee zomeraanwinsten voor te stellen. Laurent Jans en Eddy Silvestre lopen al enkele weken op Sclessin rond. Zij mochten het nu komen uitleggen voor de verzamelde pers.

Silvestre is voorlopig nog een behoorlijk onbeschreven blad. "Ik ben er om de ploeg te helpen met mijn kwaliteiten. Ik ben een technische speler die op meerdere posities uit de voeten kan", legt de Franse rechtsbuiten uit. Als huurling van OGC Nice stak hij eerst zijn licht op bij een oude bekende. "Mijn kapitein in Nice, Dante, heeft met me gesproken voor ik hierheen kwam. Hij had enkele lovende woorden over voor de club. Dat heeft me naar hier geduwd", geeft Silvestre toe.

Vleugelverdediger Jans is, als oud-speler van Waasland-Beveren, natuurlijk wél gekend. "Ik heb geen seconde getwijfeld om te tekenen bij een grote club als Standard. Ik ben zeer blij met deze nieuwe uitdaging. Toen ik jong was, kwam ik meerdere keren naar het stadion", onthult hij. "Voor mij is het dus erg speciaal om hier te tekenen. Iedereen kent de passie van de supporters. Het is jammer dat we die op dit moment niet kunnen beleven", besluit Jans.

Door de late planning van de persconferentie hebben beide spelers inmiddels hun debuut al gemaakt voor de Rouches. Sylvestre speelde vorig weekend voor het eerst mee, hij startte zelfs in de basis bij Sint-Truiden (2-0-verlies). Verdediger Jans kwam al twee duels in actie in de Jupiler Pro League én deed ook op Europees vlak mee.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo鈥檚
Meer video鈥檚

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws