Update: 'Lazio betwist drie positieve testen en wil spelers laten overvliegen'

Update: 'Lazio betwist drie positieve testen en wil spelers laten overvliegen'

Gepubliceerd: dinsdag 27 oktober 2020 om 15:33di 27-10-2020 om 15:33

Laatste update: dinsdag 27 oktober 2020 om 21:05di 27-10-2020 om 21:05

Club Brugge ontvangt woensdag in het Jan Breydelstadion Club Brugge. De Italiaanse club mist maar liefst dertien (y) spelers, dat meldt Het Laatste Nieuws.

Immobile, Luis Alberto, Pereira, Anderson, Strakosha, Leiva, Luiz Felipe, Cataldi en Armini kwamen niet trainen deze ochtend. Escalante, Radu en Lulic zijn al een tijdje buiten strijd. Vavro is niet speelgerechtigd. Maar twaalf A-kernspelers aangevuld met vijf beloften trainden.

“Het grootste probleem zal zijn dat ik niet kan roteren, het zal nodig zijn om van de nood een deugd te maken”, zegt coach Simone Inzaghi. “Het is nu zo. We zullen het zo moeten oplossen. We moeten een gevolg geven aan onze uitstekende wedstrijd tegen Dortmund.”

Inzaghi zag een fysiek sterk Club Brugge tegen Zenit en is op zijn hoede, mede door de afwezigen. “Morgen wordt het zeker ingewikkeld, want Club Brugge is een fysiek team met een uitstekend middenveld. We zullen een zeer intensieve wedstrijd moeten spelen. Het niveau zal hoog liggen.”

In principe kan een ploeg een wedstrijd laten uitstellen wanneer ze niet over dertien A-kernspelers van de Champions League beschikt. Lazio heeft echter de training gewoon afgewerkt dus waarschijnlijk zullen de Italianen gewoon aan de aftrap verschijnen tegen Club Brugge in het kampioenenbal.

Update: Lazio Roma betwist de positieve coronatest van drie spelers: Ciro Immobile, Luis Alberto en Marcos Pereira. Dat meldt Het Laatste Nieuws. Er werd een nieuwe test afgenomen bij het trio. Lazio hoopt de spelers alsnog te laten overvliegen naar België voor het Champions League-duel tegen Club Brugge.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws