'De situatie van Griezmann is echt kritiek, hij moet vertrekken bij Barcelona'

'De situatie van Griezmann is echt kritiek, hij moet vertrekken bij Barcelona'

Gepubliceerd: dinsdag 27 oktober 2020 om 15:25di 27-10-2020 om 15:25

Antoine Griezmann doet er goed aan om zo snel mogelijk te vertrekken bij FC Barcelona. De 29-jarige Fransman komt in Camp Nou simpelweg niet uit de verf, zo stelt landgenoot en oud-international Bixente Lizarazu.

"Griezmann is geweldig. Hij is een heel, heel goede speler en fantastisch voor Frankrijk. Maar dat is hij totaal niet voor Barcelona. Dat is een groot probleem", zegt Lizarazu tegen Telefoot. "Hij ging naar Barcelona met de droom om met Lionel Messi samen te spelen, maar helaas is er geen goede verstandhouding tussen de twee op het veld."

"Griezmann kan zijn plek niet vinden, hij komt bij Barcelona niet aan voetballen toe. Het zorgt voor een vertrouwenscrisis", vervolgt de oud-speler van Bayern München. "Op een gegeven moment is het beter om dan je arm af te hakken in plaats van je hele arm. Hij moet niet aarzelen om te vertrekken als hij zijn plek niet kan vinden. Er zijn al achttien maanden verstreken sinds zijn komst, niet slechts twee… De situatie is echt kritiek."

Onder trainer Ronald Koeman begonnen Griezmann en Messi het seizoen als basisspeler, maar ze creëerden nog geen enkele kans voor elkaar. De Franse aanvaller begon zaterdag in El Clásico tegen Real Madrid (1-3) op de bank.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws