Marin (ex-Standard) kon hoge verwachtingen niet inlossen: 'Aan de kant gezet'

Marin (ex-Standard) kon hoge verwachtingen niet inlossen: 'Aan de kant gezet'

Gepubliceerd: dinsdag 27 oktober 2020 om 15:45di 27-10-2020 om 15:45

Razvan Marin (ex-Standard Luik) baalt dat hij de verwachtingen bij Ajax niet heeft kunnen inlossen. De 24-jarige Roemeen werd gehaald als vervanger van Frenkie de Jong, maar belandde al snel op de bank en is dit seizoen verhuurd aan Cagliari mét optie tot koop.

"De Jong en ik zijn spelers met verschillende kenmerken. Ik weet niet of hij de beste middenvelder van Europa is, maar hij is erg goed", reageert Marin in gesprek met La Gazzetta dello Sport. "Bij Ajax ben ik hem nooit tegenkomen. Wel heb ik nog drie weken met De Ligt getraind."

Marin was te spreken over zijn start bij Ajax, dat hem niet afstond voor het EK O21, zodat hij zich sneller zou aanpassen. "Ik was blij. Het team was prima en Amsterdam is prachtig. Ik begon goed en ik speelde meteen, zelfs in de play-offs van de Champions League. Ik weet niet wat er is gebeurd, maar op een gegeven moment werd ik aan de kant gezet. Misschien hadden ze iets meer verwacht. Ik heb nog wel contact, vooral met Dusan Tadic."

Marin gaat dan ook zeker kijken als Ajax het dinsdagavond opneemt tegen Atalanta Bergamo in de Champions League. Hij ziet de Italianen als favoriet. "Ajax heeft al verloren van Liverpool. Beide teams hebben een vergelijkbare identiteit. Ze willen altijd meer scoren." Dat bleek wel uit het duel met VVV-Venlo (0-13). Lassina Traoré was met vijf goals de uitblinker. "Bij Ajax stromen altijd veel jonge spelers door. Bij Ajax kun je geschiedenis ademen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws