Joos haalt zwaar uit naar KAA Gent: De domste zet die je kunt doen

Joos haalt zwaar uit naar KAA Gent: "De domste zet die je kunt doen"

Gepubliceerd: dinsdag 27 oktober 2020 om 12:00di 27-10-2020 om 12:00

Laatste update: dinsdag 27 oktober 2020 om 12:29di 27-10-2020 om 12:29

Maandag was er even commotie bij de supporters van KAA Gent. De supportersclub Ultras Ghent '14 wilde namelijk een spandoek in het stadion hangen voor ex-coach Jess Thorup. De fans kregen geen toestemming, tot grote verbazing van Filip Joos. 

"KAA Gent heeft zijn best al gedaan dit seizoen, maar die spandoeken verbieden in het stadion is de domste zet die je kunt doen", aldus Joos bij Sporza. "Dit wil je toch van je supporters? Dit is fantastisch van hen. Het overstijgt voetbal en is puur menselijk. Thorup heeft als mens een geweldig indruk nagelaten in Gent en hij heeft het ook goed gedaan als coach. Hij is onterecht ontslagen. De supporters willen een eerbetoon brengen aan een mens die fantastisch gewerkt heeft."

Arnar Vidarsson kiest dan weer de kant van KAA Gent. "Ik begrijp het eigenlijk wel. Thorup is een fantastisch mens en een goeie trainer. Maar je moet de coach die je nu hebt toch ook een beetje beschermen? Wim De Decker is nu de trainer van Gent. Dat ze dit nu in het hotel hebben kunnen doen, dat vind ik prima."Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws