Goots (54) klapt uit de biecht: Ik was een supporter van Club Brugge

Goots (54) klapt uit de biecht: "Ik was een supporter van Club Brugge"

27-10-2020 11:00 Laatste update: 12:24
9

Patrick Goots is vooral bekend als icoon van Antwerp. Naar aanleiding van de Antwerpse derby mocht hij aanschuiven bij Extra TimeDaar gaf hij aan dat hij als kind supporterde voor... Club Brugge.

"Ik ga nu een geheim vertellen. Ik was vroeger eerst supporter van Club Brugge", geeft Goots aan. "Julien Cools speelde toen bij Club en hij was ook van de Kempen, van Retie. En mijn leraar in het vierde leerjaar nam mij mee naar Club Brugge-Hamburg, toen nog het Club van coach Ernst Happel, met Ulrik Le Fèvre, Eddy Krieger, Jan Sorensen en Birger Jensen in de goal."

Uiteindelijk verloor hij zijn hart toch aan Antwerp. "Dan ben ik met de provinciale miniemen van Dessel op de Bosuil gekomen en ik was betoverd door dat stadion en die accommodatie."

Goots speelde uiteindelijk van 1999 tot 2004 bij Antwerp. Hij speelde er 153 wedstrijden, waarin hij 93 keer de netten vond. "Ik had trouwens echt totaal geen kracht in mijn benen zitten", aldus Goots. "Ik deed alles op techniek, maar ik heb ook nooit gefitnest."