Martinez wrijft zich in de handen: “Voor mij is Lukaku de beste spits ter wereld”

Martinez wrijft zich in de handen: “Voor mij is Lukaku de beste spits ter wereld”

Gepubliceerd: dinsdag 27 oktober 2020 om 09:27di 27-10-2020 om 09:27

Romelu Lukaku zit helemaal in zijn sas bij Internazionale. De spits scoort ook dit seizoen weer aan de lopende band. Dat ziet ook bondscoach Roberto Martinez, die lovend is over de ex-RSC Anderlecht-spits.

Bondscoach van de Rode Duivels, Martinez, vindt Lukaku de beste spits ter wereld. "Voor mij is Romelu de beste spits ter wereld, maar ik ben bevooroordeeld. Het is een kwestie van smaak en wat je belangrijk vindt in een spits.”

“Maar als je een nummer 9 hebt die met zijn rug naar doel kan spelen, sterk is in het duel en in de lucht, die in de rug van de verdediging kan lopen, als pivot kan fungeren én kan scoren… dan is dat de nummer 9 die ik zou kiezen en dat is Romelu."

Lukaku is enorm gegroeid na zijn overstap naar de Serie A. "Zijn statistieken van de laatste jaren bij de Rode Duivels waren al buitengewoon. Maar zijn verhuis naar de Serie A heeft hem een extra laag van verantwoordelijkheid gegeven op clubniveau."

"Zijn doel is de titel in Italië winnen en dat zie je ook aan zijn inzet, zijn drive en het plezier waarmee hij speelt. Ik ben niet verbaasd dat hij zoveel scoort, want dat kan hij als de beste. Maar ook als voetballer bewijst hij dat hij op het toppunt van zijn carrière zit”, citeert Sporza.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Heeft Martinez hier gelijk?

Ja
64%
Nee
36%
(44 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws