Martinez: ‘Vanavond begint het flitsende seizoen van Hazard bij Real Madrid’

Martinez: ‘Vanavond begint het flitsende seizoen van Hazard bij Real Madrid’

Gepubliceerd: dinsdag 27 oktober 2020 om 07:44di 27-10-2020 om 07:44

Laatste update: dinsdag 27 oktober 2020 om 08:35di 27-10-2020 om 08:35

Eden Hazard maakt vanavond mogelijk zijn terugkeer bij Real Madrid in de Champions League. Bondscoach van de Rode Duivels, Roberto Martinez, is alvast hoopvol in een interview met Sporza.

Hazard werd geselecteerd voor de Rode Duivels in september, maar speelde niet. "Medisch gezien was hij fit. De blessure waaraan hij geopereerd was, was totaal vergeten, maar hij was nog niet klaar. Toen hij terugkeerde naar Real Madrid, volgde hij zijn eigen programma.”

“Dat ging allemaal goed tot de week voor de wedstrijd tegen Valladolid. Hij zou normaal gezien spelen, maar hij kreeg een spierblessure de dag voordien. Dat kan gebeuren als je terugkomt na een operatie en je er alles aan probeert te doen om topfit te geraken."

Hazard lijkt nu weer op de weg terug. Coach Zinedine Zidane liet zich ook al positief uit over Hazard. "Ik wil elke Rode Duivels-fan geruststellen dat ze vanavond misschien hun aanvoerder weer aan het werk zullen zien en ik verwacht ook een heel flitsend seizoen van onze aanvoerder."

Real Madrid
Volgens Martinez doet Real Madrid er alles aan om Hazard topfit te krijgen. "Ze zetten geen druk op hem en gaven hem de tijd om terug te keren. Vanavond start zijn seizoen. Ik hoop dat hij een goede beurt maakt tegen Borussia Mönchengladbach, op welke manier dan ook."

"Als we hem genoeg tijd geven, zal zijn vorm vanzelf terugkomen en zal hij klaar zijn voor de Rode Duivels. Is het niet voor de wedstrijden in november, dan wel voor die in maart van volgend jaar. Maar het belangrijkste is dat we een topfitte Hazard hebben, die elke week zijn wedstrijd speelt, met het oog op het EK van volgende zomer."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Denk jij dat Hazard nog zal losbarsten bij Real?

Ja
79%
Nee
21%
(77 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws