Zidane sluit niet uit dat Hazard speelt tegen Gladbach: Hij voelt zich goed

Zidane sluit niet uit dat Hazard speelt tegen Gladbach: "Hij voelt zich goed"

26-10-2020 20:00 Laatste update: 20:01
1

De kans bestaat dat Eden Hazard morgen zijn comeback maakt bij Real Madrid. Dat vertelde Zinédine Zidane maandagavond bij zijn aankomst in Duitsland, waar de Koninklijke dinsdag tegen Borussia Mönchengladbach speelt in de Champions League.

Hazard speelde dit seizoen nog geen minuut door een spierblessure die hij eind september opliep. Dat gebeurde vlak nadat hij hersteld was van een enkelblessure. Nu staat hij weer op het oefenveld en werd hij door Zidane meteen opgenomen in de selectie voor de Champions League-wedstrijd van dinsdag.

Volgens de coach van Real is het zeker niet uitgesloten dat onze landgenoot speelminuten krijgt tegen Gladbach. "Als Hazard bij ons is, is dat omdat hij zich goed voelt en dat is goed nieuws", vertelde Zidane volgens Marca tijdens een persconferentie. "We zijn allemaal blij dat hij bij ons is. We zullen morgen bekijken hoe we hem gaan gebruiken, maar dit is positief nieuws."

De wedstrijd tegen Gladbach wordt een belangrijke voor Real, want vorige week werd er in de eerste groepsmatch op eigen veld verloren van Shakhtar Donetsk (2-3).