Klaar voor de strijd? Hazard strak in het pak voor Borussia Mönchengladbach

Klaar voor de strijd? Hazard strak in het pak voor Borussia Mönchengladbach

26-10-2020 16:00
3

Maakt Eden Hazard dinsdag zijn comeback bij Real Madrid? De kans bestaat, want de Rode Duivel reisde samen met zijn ploeggenoten naar Duitsland. Dinsdag geeft Real Madrid Borussia Mönchengladbach partij in de Champions League.

Afgelopen weekend won Real Madrid van FC Barcelona met 1-2. In de Spaanse klassieker kreeg Hazard nog rust van Zinédine Zidane. De Franse trainer van de Koninklijke wilde geen risico nemen met Hazard en hem pas terug opstellen als de Rode Duivel volledig klaar is voor de strijd.

Zondag doken er al beelden op van Hazard, die trainde met de groep. Maandag reisde Real Madrid af naar Duitsland. Naast Thibaut Courtois vloog met Hazard nog een tweede Belg mee. Hazard lijkt dus klaar om terug te gaan spelen voor Real Madrid.

Door een spierblessure speelde Hazard dit seizoen nog geen minuut voor Real Madrid. Zonder Hazard verloor Real Madrid de eerste match van de groepsfase tegen Shakhtar Donetsk (2-3). In de Spaanse Liga staat Real Madrid tweede met dertien punten. Real Sociedad voert het klassement aan met één punt meer.