Thorup keert terug naar Ghelamco Arena: Jammer dat fans er niet zijn

Thorup keert terug naar Ghelamco Arena: "Jammer dat fans er niet zijn"

26-10-2020 13:30
9

Jess Thorup keert maandag met KRC Genk terug naar de Ghelamco Arena. De Deense coach vindt het spijtig dat er geen fans bij zullen zijn. Dat geeft hij aan bij Het Nieuwsblad. 

"Ik zou liegen als ik zeg dat deze match niets voor mij betekent", vertelt Thorup. "Nagenoeg iedereen die ik daar tegen het lijf loop, ken ik. Ik moet erop letten dat ik nu de andere kleedkamer neem. (lacht) Ik was daar nog nooit."

Thorup zal ook zijn voormalige staf weer tegen het lijf lopen. "Ik kijk ernaar uit om iedereen terug te zien. Ik zou uren willen praten met de technische staf, de spelers en mensen errond, maar ik moet onthouden dat ik nu de coach van Racing Genk ben. Op winst met Genk moet de focus liggen, niet op het groeten van iedereen. Dat is voor nadien, als we gewonnen hebben."

Thorup had duidelijk liever in een volle Ghelamco Arena gespeeld. "Ik had een goeie relatie met de fans. Het is jammer dat ze er niet zijn. Ik had hen graag op de een of andere manier nog iets gezegd. De reacties achteraf hielpen me om het ontslag snel te verwerken. Want ik had aan mezelf kunnen beginnen te twijfelen."