Standard-coach Montanier na de nederlaag: Dit is een teleurstelling

Standard-coach Montanier na de nederlaag: "Dit is een teleurstelling"

25-10-2020 21:10
3

Op zondagavond stond de wedstrijd tussen Sint-Truiden VV en Standard Luik op de planning. Bij winst kon Standard de leidersplaats claimen. Helaas beten de rouches in het kunstgrasveld en verloren hun partij met 2-0 van STVV. Trainer Montanier is teleurgesteld.

Standard kwam vlak voor de rust op achterstand na een mooie combinatie van STVV. Een kwartier voor tijd gaf Steve De Ridder de ddosteek met een afstandschot. Zo sluit Standard de week af met een nederlaag.

"Dit is een grote teleurstelling, we laten de kans liggen om aan de leiding te komen. Onze prestatie was erg matig op alle vlakken, maar zelfs op matig niveau zouden we een punt moeten kunnen hebben meegraaien. In de tweede helft deden we het iets beter, maar we slikken 2 doelpunten op cruciale fases en dat moeten we toch beter doen. Ik had een reactie aan mijn spelers gevraagd, maar heb die niet gekregen. Iedereen speelde ondermaats en zo kan je geen wedstrijd winnen. We misten cohesie en dat is al enkele matchen het geval. Een gevaarlijk gegeven, want die cohesie is normaal gezien net onze sterkte. Iedereen moet zich in vraag stellen, maar het seizoen is gelukkig nog lang en we krijgen nog kansen genoeg", zei Montanier na de wedstrijd aan Eleven Sports.