Wolverhampton en Dendoncker geraken niet voorbij Newcastle

25-10-2020 20:29 Laatste update: 21:07
2

Zondagavond stond Wolverhampton tegen Newcastle United op het programma in de Premier League. De ploeg van Leander Dendoncker kon mits winst de top 3 induiken. Het bleef echter steken op een gelijkspel, 1-1, tegen Newcastle United.

Leander Dendocker startte in de basis en speelde de volledige wedstrijd. In een weinig omvattende eerste helft kwamen beide ploegen niet tot scoren. Het venijn zat hem in de staart. 10 minuten voor het einde van de wedstrijd scoorde Raul Jimenez het openingsdoelpunt. De Wolves dachten dat de zege binnen was, maar dat was buiten Murphy gerekend. Die maakte er in het slot van de wedstrijd nog 1-1 van.

Zo blijft Wolverhampton hangen op de 7 de plaats met 10 punten uit 6 wedstrijden. Newcastle United heeft 8 punten uit 6 wedstrijden en moet beginnen oppassen of het komt in de gevarenzone terecht.