Dury en Zulte verliezen opnieuw en moeten zich zorgen beginnen maken

25-10-2020 17:50
2

KV Oostende ontving zondagnamiddag het geteisterde Zulte Waregem. KV Oostende draait een zorgeloos seizoen met goed voetbal. Zulte Waregem daarentegen kon nog maar twee keer winnen en één keer gelijkspelen. KV Oostende won makkelijk met 3-0 van Zulte Waregem.

Zulte Waregem begon met goede moed aan de wedstrijd en kwam aan de eerste kans via een afstandschot van Damien Marq. Het was KV Oostende die het eerst tot scoren kwam. Nsakala dook de 16 meter binnen en bediende Kevin Vandendriessche aan de tweede paal, die de bal binnen gleed. Nog geen minuut later stond het al 2-0 na een vrije trap van D'Arpino die aan de tweede paal binnenviel. In de 37e minuut was het verdict voor Zulte heel zwaar, Sakala zorgde voor de 3-0. In geen 10 minuten was de klus voor KV Oostende geklaard.

In de tweede helft wou Zulte Waregemwel maar het ontbrak aan finesse en kwaliteit voorin om de eerredder te maken. Als je dan zo gemakkelijk doelpunten weggeeft dan wordt het moeilijk om wedstrijden te winnen. Zulte blijft achter met 7 punten uit 10 wedstrijden en geraakt niet weg uit de gevaren zone. KV Oostende pikt zijn wagonnetje aan aan de bovenste regionen met 15 punten op 30.