2x Kean en 2x Mbappé zorgen voor makkelijke winst voor PSG

24-10-2020 23:35

PSG heeft Dijon gemakkelijk opzij gezet in eigen huis: 4-0. Moise Kean maakte twee doelpunten voor de rust, invaller Kylian Mbappé deed hetzelfde na de pauze. PSG springt voorlopig over Lille naar de leidersplaats in de Ligue 1.

Paris Saint-Germain wilde zich na de uitschuiver in de Champions League geen tweede keer in één week tijd laten verrrassen in eigen huis.

Het begon sterk aan de wedstrijd en na amper 3 minuten lag de bal al in het mandje: Kean scoorde van dichtbij op assist van de Nederlander Bakker. Ook het tweede doelpunt kwam van Kean, deze keer op aangeven van Neymar.

De tweede helft leek lang een maat voor niets. Tot Mbappé mocht invallen met nog iets meer dan een kwartier te spelen. Eerst vloerde hij het sluitstuk van Dijon door diens benen, om het daarna helemaal af te maken na een collectieve aanval.

Met 18 op 24 is PSG voorlopig leider in Frankrijk. Dijon is hekkensluiter met amper twee punten.