Lukaku opnieuw de held van Inter, doelpunt goed voor de zege

24-10-2020 20:25
1

Internazionale moest zich herpakken na het gelijkspel in de Champions League op eigen veld tegen Borussia Mönchengladbach. Romelu Lukaku behoedde zijn team voor een verlies en scoorde in de slotfase. Ook in de competitie was hij beslissend. Hij scoorde de openingsgoal op het veld van Genoa. D'Ambrosio legde de 0-2 eindstand vast.

De troepen van Antonio stonden op scherp na de mindere prestatie van zijn team op woensdagavond in de Champions League. De eerste helft was een maat voor iets. Lukaku had wel recht op een starfschop nadat hij foutief werd onderuit gehaald. De scheidsrechter noch de VAR herbekeken de fase.

In de tweede helft brak Lukaku dan maar zelf de ban. Bekijk hieronder de beelden van zijn doelpunt. Lukaku telt nu al 5 competitiedoelpunten voor Inter en staat daar mee op de tweede plaats in de ranglijst.
D'Ambrosio stelde de zege van Inter veilig door het finale doelpunt te scoren.