Assist voor Batshuayi, doelpunt en pijn voor ploegmaat Zaha

24-10-2020 18:46

In de Premier League heeft Crystal Palace zaterdag een goede zaak gedaan. Het won met 1-2 op het veld van Fulham. Michy Batshuayi was goed voor één assist.

Batshuayi kreeg een basisplaats bij de bezoekers. Dat was pas voor de 2e keer dit seizoen. Voorin bij de thuisploeg stond Aleksandar Mitrovic. Die andere ex-Anderlecht-speler Denis Odoi bleef 90 minuten op de bank bij Fulham.

Jairo Riedewald bracht Crystal Palace al snel op voorsprong. Na 8 minuten scoorde de Nederlander. Pas in de 64 minuten konden de bezoekers de score verder uitdiepen. Batshuayi bediende Wilfried Zaha. De spits gleed de bal binnen, maar het doelpunt deed ook pijn bij hem.

De aansluitingstreffer van Aboubakar Kamara 2 minuten voor het einde van de partij kwam de laat voor Fulham, dat laatste blijft staan in de stand met 1 op 18. Crystal Palace staat voorlopig knap 5e met 10 punten en houdt zo onder meer Chelsea, Arsenal, Tottenham, Manchester City en Manchester United achter zich.