UPDATE: Standard houdt nog 20 spelers over, ook geen Laifis meer

UPDATE: Standard houdt nog 20 spelers over, ook geen Laifis meer

24-10-2020 18:10 Laatste update: 19:18
7

Ook Standard Luik kreunt steeds meer onder de coronabesmettingen. Zaterdagmiddag maakt de club bekend dat er opnieuw drie positieve gevallen uit de bus zijn gekomen. De teller loopt daardoor op van vier naar zeven. Onder meer Maxime Lestienne moet in afzondering.

Op de officiële kanalen laat Standard weten dat Lestienne, Eden Shamir en Abdoul Fessal Tapsoba een positieve test hebben afgelegd bij de controle op vrijdag. Zij moeten nu dus onmiddellijk in quarantaine. Voor dat trio vallen twee nakende duels in het water: zowel de competitiematch tegen Sint-Truiden als de Europa-League-verplaatsing naar SL Benfica.

Eerder had al een golfje van vier besmettingen Sclessin overspoeld. Michel-Ange Balikwisha, Nicolas Raskin, Moussa Sissako en keeperstrainer Jan Van Steenberghe waren toen de slachtoffers. Ook zij zijn er in Sint-Truiden zeker niet bij. Stilaan komt de grens in zicht waarbij de Rouches om uitstel van wedstrijden mogen vragen. De Pro League heeft die getrokken bij meer dan zeven besmetting, in de spelersgroep wel te verstaan.

Update: Standard heeft zaterdag de 20 namen prijsgegeven die het kunnen gaan opnemen tegen STVV. Bij de selectie ontbreek naast de coronagevallen ook Konstantinos Laifis. De verdediger heeft geen corona, maar is 'gewoon ziek'. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie