Koeman toont groot respect voor Ramos: 'Geweldige speler, een van de beste'

Koeman toont groot respect voor Ramos: 'Geweldige speler, een van de beste'

24-10-2020 15:45

Ronald Koeman spreekt zich voor El Clásico tegen Real Madrid lovend uit over de aanvoerder van De Koninklijke, Sergio Ramos. Het maakt volgens Koeman een groot verschil of Ramos meespeelt bij Real, of niet.

"We weten dat ze niet zoveel ruimtes weg gaan geven als in de vorige twee wedstrijden", doelt Koeman op de persconferentie voor de wedstrijd op de nederlagen van Real tegen Cádiz (1-0) en Shakhtar Donetsk (2-3). "Ze hebben wedstrijden tegen Barcelona gespeeld in een 4-4-2-opstelling, maar de laatste tijd spelen ze 4-3-3."

Koeman verwacht niet dat het zo makkelijk gaat worden voor Barcelona zaterdagmiddag. "Ik denk dat ze hier veel scherper komen, ze zullen minder ruimtes weg gaan geven. En het is natuurlijk ook belangrijk voor ze of Ramos mee kan spelen. Hij is een geweldige speler, een van de beste. En heeft een geweldige persoonlijkheid op het veld", sluit Koeman af.

Inmiddels is bekend dat Real inderdaad over Ramos kan beschikken in Camp Nou. El Clásico start zaterdagmiddag om 16.00 uur.