Anderlecht en Charleroi spelen gelijk in oefenmatch, Dimata loopt blessure op

Anderlecht en Charleroi spelen gelijk in oefenmatch, Dimata loopt blessure op

Gepubliceerd: zaterdag 24 oktober 2020 om 15:05za 24-10-2020 om 15:05

Een dag na de 1-3 zege op het veld van KV Kortrijk speelde Anderlecht met de reserves een oefenmatch tegen Charleroi. Er werd niet gescoord op Neerpede. Belangrijker nieuws was het uitvallen van Landry Dimata.

Anderlecht ving de match aan met spelers die vrijdagavond niet of slechts deels in actie waren gekomen. Zo ook Landry Dimata, die tegen Kortrijk pas vijf minuten voor tijd inviel om tweevoudig doelpuntenmaker Lukas Nmecha te vervangen. Dimata hoopte in deze oefenpartij extra wedstrijdrtitme op te doen, maar kreeg een tegenslag te verwerken met een uitvalbeurt.

Christophe Franken, chef voetbal van La Dernière Heure, meldt op Twitter dat het om een blessure aan de knie gaat. Op het eerste oog zou de kwetsuur echter niet niet ernstig zijn. Het is afwachten wat het exacte verdict is. Een nieuwe kwetsuur zou een flinke domper voor Dimata, die in zijn Anderlecht-tijd al veelvuldig langs de kant stond met kwetsuren.

Paars-wit speelde met de volgende spelers: Wellenreuther; Arnstad, Luckassen, Kana, Lawrence; Cullen, Vlap, Ait El Hadj; Amuzu, Bakkali en Dimata. Het trio Takidine, Colassin et Stroeykens waren de invallers.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws