Haalt Chelsea opnieuw uit? 'Dybala staat in de belangstelling'

Haalt Chelsea opnieuw uit? 'Dybala staat in de belangstelling'

24-10-2020 13:50

De toekomst van Paulo Dybala bij Juventus is onzeker. De 26-jarige Argentijn en de Italiaanse kampioen hebben de contractbesprekingen stilgelegd, zo meldt onder meer Tuttosport. Chelsea zou op het vinkentouw zitten.

Dat de gesprekken zijn gestaakt lijkt mede een gevolg van de botsing van Dybala met sportief directeur Fabio Paratici vorige week. La Joya was woedend dat trainer Andrea Pirlo hem in het Serie A-duel met Crotone (1-1) negentig minuten op de bank hield. Na afloop kwam het in de spelerstunnel tot een confrontatie met Paratici.

Dybala wacht nog altijd op zijn eerste speelminuten in de competitie. Hij was afgelopen seizoen de absolute smaakmaker bij La Vecchia Signora, maar kampte in het voorjaar met het coronavirus en zou sindsdien worstelen met zijn fitheid. Ook het feit dat de aanvaller tien miljoen euro per jaar wil gaan verdienen zou een obstakel zijn. Zijn huidige verbintenis in Turijn loopt in de zomer van 2022 af.

Dybala stond afgelopen zomer in de warme belangstelling van Tottenham Hotspur en Manchester United. Volgens Tuttosport is nu Chelsea zeer geïnteresseerd. De Londenaren zouden liefst tachtig tot honderd miljoen euro willen betalen om hem naar Stamford Bridge te halen. Daar zou hij onder meer een concurrent worden van Hakim Ziyech.