Losada: Antwerp staat verder dan wij, maar dat is geen schande

Losada: "Antwerp staat verder dan wij, maar dat is geen schande"

Gepubliceerd: zaterdag 24 oktober 2020 om 12:00za 24-10-2020 om 12:00

Laatste update: zaterdag 24 oktober 2020 om 12:09za 24-10-2020 om 12:09

Hernan Losada staat zondag voor een lastig examen, want Beerschot bezoekt dan rivaal Antwerp. Losada weet dat het niet makkelijk zal worden, want Antwerp staat verder dan zijn elftal. 

"Antwerp staat verder dan wij. Zij hebben in de voorbije jaren stappen gezet die wij niet konden zetten", benadrukt hij bij Het Laatste Nieuws. "Geen schande, wat zeven jaar terug zat Beerschot nog in eerste provinciale. Ik zeg dit niet zomaar. Het is gewoon zo. Antwerp zit in de flow en vermoeidheid na hun Europese duel zal normaal ook geen factor zijn. Zij hebben zo'n ruime kern dat ze twee, drie ploegen kunnen opstellen."

Toch geeft Losada zich niet gewonnen. “Ondertussen loop ik lang genoeg in Antwerpen rond om te weten wat deze match voor de mensen hier betekent. Of ik hiernaar snakte? Laat ons zeggen dat ik vooral snakte naar een derby met veel volk en sfeer. Dat zal dus jammer genoeg niet kunnen. Maar goed, ik heb liever een wedstrijd zonder supporters dan geen wedstrijd. Het blijft trouwens wel leven bij de voetbalfans: naast een derby is het zondag ook een topper."

Beide clubs beginnen er zondag al om 13u30 aan op de Bosuil.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wie wint de derby van Antwerpen?

Antwerp
79%
Beerschot
9%
Gelijkspel
12%
(449 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws