Supporters STVV krijgen gesprek met bestuur na 2 spandoeken en 3 open brieven

Supporters STVV krijgen gesprek met bestuur na 2 spandoeken en 3 open brieven

Gepubliceerd: vrijdag 23 oktober 2020 om 21:00vr 23-10-2020 om 21:00

Sint-Truiden VV kent een slechte start in de Belgische competitie. STVV telt 6 punten uit 9 wedstrijden en kon nog maar één wedstrijden winnen, thuis tegen KAA Gent. De supporters vroegen een gesprek met het Japanse bestuur na lang aandringen. 

Supportersverbond KSTVV, dat alle supportersclubs van STVV overkoepelt, dan toch een uitnodiging voor een gesprek met het Japanse bestuur. "Het bestuur gaat verantwoording afleggen aan een groep supporters die door het Supportersverbond is samengesteld", valt te lezen op Het Laatste Nieuws.

Hopelijk vindt de ontmoeting plaats tussen het bestuur en de supportersclubs. Eerdere beloftes van het bestuur werden al eens ongedaan gemaakt. Zo beloofde het bestuur dat het komaf ging maken met huurspelers. Vandaag de dag zijn er nooit meer huurspelers actief geweest op Staeyen.

Lees hieronder de open brief van de KSTVV:

Wei zit da? 
In elke relatie gaat het wel eens minder. Maar dat is nog altijd geen reden om op een ander te gaan. Juist zoals in het voetbal. Straffer nog, in het leven kunt ge veranderen van huis, job, godsdienst, lief, politieke kleur en tegenwoordig zelfs van geslacht. Maar veranderen van club...nooit! Dat het heilig vuur bij velen van ons een waakvlammetje geworden is , is te begrijpen. Want laat ons eerlijk zijn, sinds voorzitter Schepers de fakkel doorgaf aan Roland hebben we veel moeten verdragen met gelukkig af en toe een lichtpuntje erbij. De Morennen en Lammensen die even mochten komen proberen brachten geen beterschap. Bij de overname door DMM waren er veel vraagtekens. Na een zeer degelijk tot goed eerste seizoen stelde het tweede seizoen teleur. Nu blijven we ook zwaar onder de verwachtingen. Wat zijn de bedoelingen van DMM? Alles op hun beloop laten zoals hun voorgangers? Alles stilletjes laten wegkwijnen of eindelijk deze prachtige club geven wat ze verdient? Welke fouten zijn er gemaakt en hoe gaan ze het beter aanpakken? Wat mogen we verwachten en hoe kan DMM dat bewijzen? Het STVV-bestuur gaat verantwoording afleggen aan een groep supporters die door het supportersverbond is samengesteld. Welke vragen heb jij? Welke adviezen wil jij meegeven? Laat het ons weten via supportersverbondkstvv@skynet.be. Denk aan de mooie momenten die jij meemaakte op de tribunes, de feestjes die in cafés en kantines werden gebouwd,...ze komen terug! Vertel ons wat jou terug kan overtuigen om terug te vloeken voor een tegendoelpunt, terug te doen juichen bij een overwinning, terug tegen iedereen te zeggen. "Ich zen supporter van Sintruin!"

 

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws