Coronavrees bij Zulte: “Hoop dat zaterdag niet plots vijf spelers besmet blijken

Coronavrees bij Zulte: “Hoop dat zaterdag niet plots vijf spelers besmet blijken"

Gepubliceerd: vrijdag 23 oktober 2020 om 19:26vr 23-10-2020 om 19:26

Met een 1 op 15 trekken Francky Dury en Zulte Waregem naar KV Oostende. De coach van Essevee heeft echter ook andere zaken aan zijn hoofd. Verschillende clubs kampen met een corona-uitbraak.

“De angst groeit beetje bij beetje, maar de jongens gaan er zeer goed mee om en doen hun best om de maatregelen te volgen”, citeert Het Nieuwsblad Dury. “Het probleem is gewoon dat je het niet ziet en vaak ook niet voelt. Dat heeft een beetje een vals gevoel van veiligheid. Onze testresultaten zullen ook pas morgen (zaterdag), met een dag vertraging, bekend zijn, dus voor hetzelfde geldt blijken we dan vijf besmettingen te hebben. We moeten daarom klaar zijn om te anticiperen.”

KV Oostende is de volgende tegenstander van Zulte Waregem. “Het wordt weer een moeilijke match. Omdat je zelf vijftiende staat, maar ook omdat je tegen een tegenstander speelt die in goeden doen is. Maar hopelijk staat het geluk nu ook een beetje aan onze kant, want als je kijkt op Leuven en ook tegen Antwerp in de eerste helft. We creëerden wel kansen en probeerden initiatief te nemen, maar we zitten in een negatieve spiraal en die is moeilijk om te keren.”

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws