Koeman is klaar met vragen over situatie van Griezmann: 'Heeft zijn kans gekregen'

Koeman is klaar met vragen over situatie van Griezmann: 'Heeft zijn kans gekregen'

Gepubliceerd: vrijdag 23 oktober 2020 om 16:28vr 23-10-2020 om 16:28

Ronald Koeman is klaar met alle vragen over de situatie van Antoine Griezmann bij FC Barcelona. De Franse aanvaller is naar verluidt ontevreden omdat Koeman hem niet op zijn favoriete positie laat spelen, maar de Nederlandse trainer wil het er niet meer over hebben.

"Het is niet goed om het steeds maar weer over hem te hebben", geeft Koeman aan op de persconferentie voorafgaand aan El Clásico van zaterdagmiddag. "Hij heeft zijn kans gekregen, net als iedere andere speler. Hij is belangrijk, maar dat geldt ook voor anderen. Mij gaat het om het beste team, ook morgen ga ik weer voor de spelers kiezen die ik denk nodig te hebben voor die wedstrijd."

Als voetballer speelde Koeman al veertien Clásico's, maar zaterdag staat hij voor het eerst als coach langs de lijn bij de strijd tussen Real en Barça. Het is iets waar hij naar uitkijkt. "Hopelijk slaap ik goed", aldus Koeman. "Natuurlijk is een Clásico als trainer anders. Het liefst zou ik zelf op het veld staan, maar dat gaat helaas niet meer. Dan maar zo dicht mogelijk bij het veld. Het is een belangrijke wedstrijd, maar ik ben gewend aan deze druk", sluit Koeman af.

De wedstrijd tussen Barcelona en Real Madrid staat zaterdag op het programma. Er wordt om 16.00 uur afgetrapt in Camp Nou.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws