Krijgt Lamkel Zé een nieuwe kans in derby? Hij is op zijn best als gestoorde god

Krijgt Lamkel Zé een nieuwe kans in derby? "Hij is op zijn best als gestoorde god"

Gepubliceerd: vrijdag 23 oktober 2020 om 14:40vr 23-10-2020 om 14:40

Didier Lamkel Zé is zonder twijfel het grootste enfant terrible in de Jupiler Pro League. Met zijn gedrag zowel op als naast het veld drijft de Antwerp-aanvaller zijn trainers, collega's en fans tot waanzin. Vraag is of hij komende zondag voor de Antwerpse derby tussen Royal Antwerp FC en Beerschot terug wordt opgevist.

Lamkel Zé kwam donderdagavond niet in actie tijdens de Europa League-zege in Bulgarije (2-1 tegen Ludogorets), omdat The Great Old hem niet had ingeschreven voor de poulefase. Gezien het drukke programma en enkele afwezigen kan trainer Ivan Leko iedereen toch goed gebruiken. Als het aan acteur/regisseur en fanatiek Antwerp-supporter Luk Wyns ligt, is Lamkel Zé er in de stadsderby echter niet bij.

"We hebben vooral een spits nodig. En ja, Lamkel Zé...na zijn twee gele kaarten tegen AZ dacht ik al dat het beter was om afscheid te nemen", geeft Wyns in de aanloop naar de clash zijn mening aan Sporza.

Een nieuwe kans op dit moment lijkt teveel van het goede, zeker na zijn bezoek aan Het Kiel. "Het is knap dat ze hem toch keer op keer nog een kans gaven, maar op Beerschot opduiken is een stap te ver, denk ik. Weet je wat het ook is, als hij zich moet gedragen, dan is hij minder briljant. Hij is op zijn best als gestoorde god", besluit de BV'er.


Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws