Losada blikt vooruit naar Antwerp: Wij spelen altijd om te winnen

Losada blikt vooruit naar Antwerp: "Wij spelen altijd om te winnen"

Gepubliceerd: vrijdag 23 oktober 2020 om 13:00vr 23-10-2020 om 13:00

Op de officiële website van Beerschot blikt coach Hernan Losada vooruit naar de derby tegen Antwerp. Losada laat er geen twijfel over bestaan. Antwerp is de favoriet om op de eigen Bosuil te winnen.

"Kijk naar de feiten.  Zij zijn een vaste waarde geworden in PO1, wonnen de beker en spelen Europees. Antwerp heeft een kern die breed en sterk is", stelt Losada. "Ik vind trouwens dat ze onder Leko ook goed voetbal brengen. Het is meer dan power. Maar langs de andere kant spelen wij op dit moment met vertrouwen en kijken wij ongelooflijk uit naar die derby."

Losada gaat in ieder geval niet terugkruipen. "Wij spelen altijd om te winnen, en dat is zondag niet anders. Wij zijn de spectaculairste ploeg van België. Niet alleen onze supporters, ook andere voetballiefhebbers kijken graag naar onze wedstrijden. Er valt altijd wat te beleven. Dat daar dan ook eens een 5-1 nederlaag (tegen KAA Gent, red.) tussenzit, dat neem ik er graag bij als we meedraaien in de top vijf. Ik wil altijd winnen en daar horen soms risico's bij."

Losada is erg tevreden met wat zijn ploeg dit seizoen al liet zien. "Het moeilijkste in voetbal is gevaar creëren, en dat doen we. Ook omdat we onze aanvallende en creatieve spelers genoeg vrijheid geven. Ik weet als geen ander hoe belangrijk dat is."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wie wint de derby van Antwerpen?

Antwerp
79%
Beerschot
9%
Gelijkspel
12%
(449 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws