Al drie wedstrijden uitgesteld: KV Mechelen, Waasland-Beveren en Moeskroen

Al drie wedstrijden uitgesteld: KV Mechelen, Waasland-Beveren en Moeskroen

Gepubliceerd: vrijdag 23 oktober 2020 om 10:42vr 23-10-2020 om 10:42

Laatste update: vrijdag 23 oktober 2020 om 11:12vr 23-10-2020 om 11:12

Er zijn vier extra besmettingen bij Moeskroen vastgesteld. De wedstrijd tegen Cercle Brugge wordt uitgesteld. Ook bij Waasland-Beveren en KV Mechelen is er een corona-uitbraak. Het Laatste Nieuws meldt dat er al zeker drie wedstrijden worden uitgesteld.

Komend weekend zullen al zeker drie wedstrijden worden uitgesteld. Charleroi-Waasland-Beveren, Cercle Brugge-Moeskroen en Eupen-KV Mechelen gaan niet door nadat een uitbraak werd vastgesteld bij verschillende Belgische clubs. Door het gezondheidsprotocol worden die matchen nu uitgesteld. De Waaslanders tellen zeventien besmettingen, Moeskroen zestien en KV Mechelen heeft er elf.

“De wedstrijd Sporting Charleroi-Waasland-Beveren van komende zondag 25 oktober uit de Jupiler Pro League is door de kalendermanager uitgesteld. Dit gebeurde na een aanvraag van Waasland-Beveren nadat meer dan 7 A-kernspelers positief testten op Covid-19”, liet de Pro League weten. “Conform het Covid-19 Protocol en het Bondsreglement diende de club een aanvraag in, waarna de kalendermanager besloot de wedstrijd uit te stellen. De nieuwe datum wordt later gecommuniceerd.”

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Een goede keuze?

Ja
89%
Nee
11%
(93 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws