Fans van Lokeren-Temse willen Overmeire terug op Daknam: #announceKillian

Fans van Lokeren-Temse willen Overmeire terug op Daknam: "#announceKillian"

Gepubliceerd: vrijdag 23 oktober 2020 om 08:40vr 23-10-2020 om 08:40

Laatste update: vrijdag 23 oktober 2020 om 08:45vr 23-10-2020 om 08:45

Killian Overmeire heeft zijn afscheid aangekondigd als profvoetballer. Toch wil de 34-jarige middenvelder nog niet volledig stoppen met voetballen. Wie aan een lager niveau denkt, komt al snel uit bij SC Lokeren-Temse. De fans op Daknam doen er alvast alles aan om hun icoon terug te lokken.

De fans vinden het vooral knap dat Overmeire een aanbod van Waasland-Beveren, de eeuwige rivaal van Lokeren, naast zich neerlegde en er zelfs zijn carrière voor opofferde. "Hij verdiende absoluut nog een laatste uitdaging. Dat hij niet voor Waasland-Beveren kiest, typeert hem alleen maar. Hij geeft zijn profstatus op om zijn heldenstatus in Lokeren te behouden. Dit toont dat Killian een volbloed Sportingboy is. Dit is clubliefde van de bovenste plank", klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Na het faillissement van Sporting Lokeren ontstond er met Lokeren-Temse (2e Amateur) een nieuw verhaal. De fans rekenen erop dat Overmeire terugkeert naar het vertrouwde nest. Zij lanceerden alvast de hashtag #announceKillian. "Als hij nog wil voetballen. Dan kan dat toch alleen maar bij Lokeren-Temse. Het bestuur kan niet anders dan toehappen. Als clubicoon mee voor de heropstanding van Sporting zorgen, mooier kan niet toch? Daknam is zijn tweede thuis."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Zou jij als Overmeire zijnde voor 'de vijand' kiezen?

Ja, in het voetbal moet je emotie opzij schuiven
48%
Nee, als Lokeren-icoon kan je dat niet maken
52%
(336 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws