Roofe snapt heisa bij Standard niet: Als ik zo'n goal al niet mag vieren?

Roofe snapt heisa bij Standard niet: "Als ik zo'n goal al niet mag vieren?"

Gepubliceerd: vrijdag 23 oktober 2020 om 07:30vr 23-10-2020 om 07:30

Kemar Roofe (Rangers FC) zorgde na zijn prachtig doelpunt tegen Standard voor de nodige frustratie. Zo vierde de Brit door met zijn vingers de letter 'A' te vormen. Bij de Luikenaars dacht men aan Anderlecht, maar dat bleek niet te kloppen. Roofe vindt alle heisa totaal onnodig.

Het feit dat Roofe zo uitbundig vierde vond de aanvaller nog geen reden voor Standard om zo tekeer te gaan na afloop. Vooral T2 Eric Deflandre, die zelfs hoofd aan hoofd stond met de ex-spits van Anderlecht, liet zich gaan. "Dat is passie. Als ik zo'n goal - de mooiste in mijn loopbaan - al niet meer uitzinnig mag vieren, wanneer dan wel?", staat te lezen in Het Nieuwsblad.

Toch vond ook de scheidsrechter van dienst het gejuich van Roofe overdreven, want hij gooide de Rangers-spits op de bon. "Ik vond die gele kaart wat overroepen, maar het is wat het is." Bij Standard denken ze daar duidelijk anders over. "Hij deed het puur om ons te provoceren. Het was een knap doelpunt, maar idioot gedrag”, zei Samuel Bastien. "Normaal dat wij verhaal gingen halen op het einde."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Was het gejuich overdreven van Roofe?

Ja
18%
Nee
82%
(387 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws