De Decker wijt Gents verlies aan dosis pech: Ek foutje wordt afgestraft

De Decker wijt Gents verlies aan dosis pech: "Ek foutje wordt afgestraft"

Gepubliceerd: vrijdag 23 oktober 2020 om 07:45vr 23-10-2020 om 07:45

Laatste update: vrijdag 23 oktober 2020 om 07:51vr 23-10-2020 om 07:51

KAA Gent wilde tegen Slovan Liberec vertrouwen tanken met het oog op de competitie, maar de Buffalo’s keren met een kater terug. Ondanks het 1-0 verlies  vindt coach Wim De Decker dat hij zijn team weinig kan verwijten. Zo vertelt hij in Het Nieuwsblad.

Ondanks de vele kansen bleef de nul op het bord voor Gent. Een zeldzame tegenprik van Liberec zorgde voor een koude douche: 1-0. "We zitten gewoon in een periode waarin elke foutje wordt afgestraft", merkt De Decker op. "We moeten met nul punten naar huis. Ik kan de spelers helemaal niets verwijten."

"Niet op het vlak van drive, of engagement, of het voetbal waar Gent en ik voor willen staan. Op basis van de punten oogt onze spiraal misschien negatief, maar dat is niet zo als je naar het voetbal kijkt of naar de wil van de jongens. Het klinkt bizar, maar we zijn toch de goeie weg ingeslagen. De punten volgen alleen nog niet. Dat gaat komen", besluit de Gent-trainer.

Geen ideale repetitie voor de eerstvolgende competitiewedstrijd. Komende maandag ontvangt Gent namelijk het KRC Genk van Jess Thorup.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws