De Ketelaere zit goed bij Club Brugge: Hij moet niet elke week presteren

De Ketelaere zit goed bij Club Brugge: "Hij moet niet elke week presteren"

Gepubliceerd: donderdag 22 oktober 2020 om 21:46do 22-10-2020 om 21:46

Laatste update: donderdag 22 oktober 2020 om 21:47do 22-10-2020 om 21:47

Charles De Ketelaere heeft afgelopen weekend zijn talent getoond in de Champions League-wedstrijd van Club Brugge op het veld van Zenit Sint-Petersburg (1-2). De jonge aanvaller speelde een geweldige wedstrijd en bekroonde die met het winnende doelpunt. Volgens analist Gert Verheyen heeft hij een grote toekomst, maar zit hij momenteel op de juiste plaats bij Club Brugge.

De grote troef van De Ketelaere is zijn polyvalentie. Hij kan op verschillende posities uit de voeten en geeft meer mogelijkheden op speelminuten. "Hij is een speler met veel gevoel voor ruimte, tijd en samenspel", vertelde Verheyen aan Sporza. "Dan kan je op veel plaatsen terecht. Wat zijn beste positie is, is nu nog moeilijk te zeggen. Het is wel zo dat iemand in de spits na een tijd wordt afgerekend op cijfers en dat is op het middenveld toch minder."

Volgens Verheyen zit De Ketelaere nog enkele jaren goed bij Club Brugge. "Zijn geluk is ook dat er op dit moment bij Club Brugge niet verwacht wordt dat hij iedere week presteert en dat is nog altijd belangrijk voor een jonge gast. Op termijn zie ik hem evolueren naar de centrale driehoek bij Club op het middenveld op de plaats van Vormer of Vanaken, maar eigenlijk is dat vandaag niet aan de orde. In het voetbal kan je niet ver vooruit kijken", besloot Verheyen.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws