Rashica staat alsnog voor fraaie Bundesliga-transfer: 'Niet afgeschreven door ons'

Rashica staat alsnog voor fraaie Bundesliga-transfer: 'Niet afgeschreven door ons'

Gepubliceerd: donderdag 22 oktober 2020 om 16:13do 22-10-2020 om 16:13

Milot Rashica moet de eerste winterversterking van Peter Bosz bij Bayer Leverkusen worden. Dat bevestigt sportief directeur Rudi Völler aan Kicker.

Leverkusen zette in de laatste dagen van de zomerse transferperiode alles op alles om Rashica los te weken bij Werder Bremen. Völler kondigt nu een nieuwe poging aan. "We wilden hem huren, maar Werder wilde al heel lang verkopen", vertelt de voormalig Duits international.

De twee Bundesliga-clubs werden het niet eens. "Pas op de laatste dagen kwam er een optie naar voren, maar het bleef moeilijk. Uiteindelijk hebben we geen akkoord bereikt. Het werkte gewoon niet", aldus Völler. De transfer ketste naar verluidt af op de hoogte van de koopoptie.

Völler geeft hoe dan ook niet op. "Dit gebeurt wel vaker. Nu waren er drie teleurgestelde partijen, maar over tweeënhalve maand gaat de transfermarkt alweer open. Rashica is niet afgeschreven door ons, maar het is ook weer geen simpele optelsom dat hij in januari komt."

Rashica werd afgelopen zomer ook nadrukkelijk gelinkt aan RB Leipzig. Hij speelde tussen 2015 en 2018 bij Vitesse, dat een doorverkooppercentage heeft. Vorig seizoen scoorde de aanvaller acht keer in 28 competitiewedstrijden voor Werder Bremen, dat op het nippertje degradatie afwendde.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws