De Ketelaere mag dromen van Rode Duivels: Kijk maar naar Doku

De Ketelaere mag dromen van Rode Duivels: "Kijk maar naar Doku"

22-10-2020 13:00 Laatste update: 13:03
37

Charles De Ketelaere beleefde dinsdag een jongensdroom bij Club Brugge. Hij maakte het winnende doelpunt tegen Zenit (1-2). Zijn de Rode Duivels de volgende stap? Volgens Jan Ceulemans zou dat best kunnen. 

"Martínez heeft er veel jonge gasten bijgenomen die een paar goeie matchen hebben gespeeld", aldus Ceulemans bij Het Laatste Nieuws. "Wel, als Charles zo blijft presteren, dan is de kans op een selectie heel reëel. Zijn match op Zenit staat in zijn top drie van beste matchen, zoniet was het zijn beste. In de Champions League, mét de winninggoal erbovenop. Kijk maar naar Doku: een paar goeie matchen in een mindere ploeg, en hij mocht plots ook zijn debuut vieren."

Ook Franky Van Der Elst is duidelijk fan, maar wil afwachten. "Charles heeft het sowieso in zich om Rode Duivel te worden - dat zit daarin. Alleen is de vraag of Martínez hem er móet bijnemen... Ik weet het niet - mij lijkt het me beter dat hij eerst die matchen bij de beloften afwerkt. Ik vind dat je geen stappen moet overslaan, al is de selectie van de Rode Duivels gezien die drie wedstrijden nu wel érg breed. Ik zeg niet dat het niet kan, maar of het absoluut moet?"