Overmeire stopt ondanks verrassende aanbieding: “Dat was nooit een optie”

Overmeire stopt ondanks verrassende aanbieding: “Dat was nooit een optie”

Gepubliceerd: donderdag 22 oktober 2020 om 10:12do 22-10-2020 om 10:12

Het Laatste Nieuws meldt dat Killian Overmeire stopt met profvoetbal na bijna 500 wedstrijden in eerste klasse en zeventien seizoenen. De legende van Sporting Lokeren had nog wel een aanbieding uit 1A op zak.

"Ik heb er lang over nagedacht, maar op een bepaald moment moet je de realiteit onder ogen zien”, begint Overmeire. “Het ziet er niet naar uit dat er nog iets komt, en dan moet je de knoop doorhakken. Ik heb een aantal keren de deadline opgeschoven. Eerst was dat eind augustus, dan september, 5 oktober, nog een weekje... Maar nu is het echt gedaan."

Overmeire kreeg nog wel een verrassende aanbieding van Waasland-Beveren. "Inderdaad. Waasland-Beveren heeft me gebeld. Wat ik al van veel lef vond getuigen. En uit respect voor hun durf heb ik geluisterd. Al was het nooit een optie. Ze respecteerden mijn mening en begrepen het. Maar had het een andere club geweest... Ik kon mijn principes niet opgeven voor een laatste kans op het hoogste niveau."

Overigens sluit Overmeire een voorzetting in de lagere klasses niet uit. Lokeren-Temse blijft ook een optie: "Dat sluit ik niet uit."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Een goede keuze?

Ja
67%
Nee
33%
(91 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws