Losada krijgt veel lof bij Beerschot: “Hij heeft de formule gevonden”

Losada krijgt veel lof bij Beerschot: “Hij heeft de formule gevonden”

Gepubliceerd: donderdag 22 oktober 2020 om 09:45do 22-10-2020 om 09:45

Beerschot is tot nog toe de revelatie in de Jupiler Pro League. Hernan Losada krijgt dan ook veel lof voor zijn aanpak bij de Antwerpse club. Ook Walter Meeuws is lovend.

"Losada doet dat geweldig. En vergeet niet dat hij nog maar één jaar trainer is. Wat hij presteert, is indrukwekkend. Ondanks al die zever om de promotiefinale en corona, als je dan zo aan het seizoen begint: chapeau. Hij heeft de formule gevonden om Holzhauser optimaal te laten functioneren.”

“Alles gebeurt in functie van hem”, gaat Meeuws verder over Holzshauzer. “Die jongen heeft echt een neus om zich eender waar vrij te zetten. Want Losada mag hem dan wel alle vrijheid geven, hij moet het ook nog doen, hé. Zeven goals en zes assists bij een ploeg die opkomt: da's niet niks.”

“Al verwacht ik wel dat ze nog een logische terugval gaan krijgen, ik zie ze eindigen rond plaats acht. Beerschot is een beetje voorspelbaar onvoorspelbaar. Het verbaasde me niet dat ze een knikker van vijf goals krijgen in Gent, maar dan twee weken later er zelf zes maken tegen STVV”, citeert Het Laatste Nieuws.

”Beerschot blijft Beerschot. Toen ik er speelde, waren we tot de herfst heel goed, vielen terug in de winter, en in de lente waren we daar weer. Zo'n Holzhauser doet me wat aan Juan Lozano denken. Op La Louvière in de regen kon je het vergeten, maar in andere matchen was hij fenomenaal”, aldus Meeuws.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws