Buitenlandse pers over prestatie van Lukaku: Gebruikelijke Lukaku redt Inter

Buitenlandse pers over prestatie van Lukaku: "Gebruikelijke Lukaku redt Inter"

21-10-2020 23:22 Laatste update: 22-10-2020 21:50
6

Romelu Lukaku was woensdagavond goed bij schot voor zijn club, Inter. Hij maakte de 1-0 en scoorde in het slot ook nog de gelijkmaker. Lukaku scoort nu al 9 opeenvolgende wedstrijden in Europa. 

La Gazetto Dello Sport kopt: 'De gebruikelijke Lukaku redt Inter tegen Gladbach'. 

De BBC houdt het bij: 'Romelu Lukaku scoorde de late gelijkmaker toen Inter Milan een punt redde tegen Borussia Monchengladbach in hun openingswedstrijd van de Champions League in Groep B'.

Corriere Dello Sport is lovend voor Lukaku en kopt: 'Lukaku is een leeuw: hij redt Inter tegen Borussia Mönchengladbach'. 
"Conte kan de bitterheid voor de verloren derby niet uitwissen en moet de Belgische bommenwerper bedanken, die de nederlaag met zijn tweede doelpunt in de 90e minuut voorkwam", viel te lezen op de website van Corriere Dello Sport.

L'équipe zag ook dat Inter een punt te danken had aan zijn Belgische spits en zei dit: "Auteur van een brace, Romelu Lukaku stond Inter Milan toe om thuis een punt te pakken tegen Borussia Mönchengladbach (2-2)."

A 90th minute equalizer from Romelu Lukaku salvaged a 2-2 draw for Inter Milan against Borussia Monchengladbach at the San Siro

The Belgian striker has now scored in 9 consecutive European games for I Nerazzurri #InterBMG #UCL âš½ï¸Â🇪🇺ðŸÂ† pic.twitter.com/USJ00OLJnm

— OnlyFootballMatters (@OFM_Media) October 21, 2020