Carrasco gaat onderuit in de Champions League, Lukaku is de held van Inter

21-10-2020 22:45 Laatste update: 23:09
1

Woensdagavond stonden er veel Champions League wedstrijden op het programma. Enkele Belgen kwamen in actie zoals Romelu Lukaku en Yannick Carrasco begonnen aan hun wedstrijd. Divock Origi en Dion Cools bleven 90 minuten op de bank.

Yannick Carrasco mocht het met Atlético Madrid opnemen tegen de huidige Champions League-winnaars. Atlético ging op bezoek bij Bayern München op zoek naar een eerste driepunter. Het kwam van een kale reis terug thuis want het werd een pandoering voor de Madrilenen. Bayern haalde verschroeiend uit met een 4-0 overwinning. Carrasco was de gevaarlijkste speler in de eerste helft bij Atlético maar kon geen opening forceren.
Tolisso maakte een werelddoelpunt. Geniet mee van het mooie doelpunt:

Romelu Lukaku nam het met zijn Inter thuis op tegen Borussia Mönchengladbach. De thuisploeg kwam op voorsprong dankzij een doelpunt van Romelu Lukaku. Hij scoorde voor de negende opeenvolgende Europese wedstrijd na elkaar. Zijn doelpunt bleek niet genoeg voor Inter want de Duitsers knokten zich terug in de wedstrijd en kwam 1-2 op voorsprong maar dat was buiten Romelu Lukaku gerekend. De Belg scoorde in de laatste minuut van reguliere speeltijd de gelijkmaker. Nainggolan bleef 90 minuten op de bank bij Inter.

Divock Origi zag vanop de bank hoe zijn team, Liverpool, 0-1 ging winnen op Ajax.

Dion Cools kreeg met Midtjylland Atalanta op bezoek. Cools bleef 90 minuten op de bank en zag zijn ploeg een droge 0-4 op het bord geschoteld krijgen.