De Ketelaere krijgt boodschap mee: Voetjes op de grond, da’s zeer belangrijk

De Ketelaere krijgt boodschap mee: "Voetjes op de grond, da’s zeer belangrijk"

Gepubliceerd: woensdag 21 oktober 2020 om 23:46wo 21-10-2020 om 23:46

Er is al veel geschreven over Charles De Ketlaere na zijn winnend doelpunt in de Champions League. De jonge Bruggeling verloste zijn ploeg in de extra tijd en zorgde voor de eerste overwinning sinds 2018 in de Champions League. De mama van Charles, Isabelle, blijft er rustig onder zegt ze aan Het Laatste Nieuws.

Het was omstreeks 20:45 dat de hemel open ging ten huize De Ketelaere. Charles De Ketelaere tikte de 1-2 koel binnen. Een groot euforisch gevoel bij iedereen die Blauw-Zwart in het hart draagt. Bij mama De Ketelaere ging het er iets rustiger aan toe. "Ik denk dat ik blijven zitten ben, ja, omdat ik niet goed wist wat er mij eigenlijk overkwam. Ik was heel nerveus. Ook omdat hij even voordien al had kunnen scoren. ‘Dat kan toch niet mogelijk zijn, dacht ik’. En plots was daar de goal", zegt de mama van Charles. 

Over de koelbloedigheid waar Charles mee speelt en de rust die hij over zich heeft na een winnend doelpunt in de groepsfase van de Champions League is de mama duidelijk. "Dat is Charles", aldus mama Isabelle. "En zo zal hij altijd blijven. Daar ben ik vrij zeker ben. Ik ken hem goed genoeg. Voetjes op de grond, da’s zeer belangrijk. Ik denk dat dat ook zijn sterkte is, in alles wat hij doet. Zo is hij opgevoed. Geen maniertjes, neen."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws