Breaking news

‘Onze coëfficiënt’: donker jaar op komst, maar niet doemdenken op langere termijn

Emotionele Horvath krijgt lof van Martinez en co: “Dat was gewéldig”

Emotionele Horvath krijgt lof van Martinez en co: “Dat was gewéldig”

Gepubliceerd: woensdag 21 oktober 2020 om 13:13wo 21-10-2020 om 13:13

Laatste update: woensdag 21 oktober 2020 om 13:18wo 21-10-2020 om 13:18

Ethan Horvat leverde een topprestatie in de Champions League tegen Zenit en stelde niet teleur als vervanger van Simon Mignolet. Dat leverde de goalie ook lof op van bondscoach Roberto Martinez.

Tegenover het Amerikaanse CBS Sports was Martinez lovend. “Hij sprak heel goed tegen zijn defensie, de manier waarop hij zijn vier verdedigers stuurde was gewéldig. Hij kwam nooit in gevaar. Je ziet ook de reactie van zijn ploegmaats, ze waren écht blij voor hem. Hij was zó opgelucht dat Club won, want het verdiende dat ook.”

“Hij heeft lang niet meer gespeeld, en dat maakt het ook heel wat moeilijker. Hij is nu 25 en moet meer aan spelen toekomen. Maar het moment waarop De Ketelaere voor de 1-2 zorgde, dat maakt een wereld van verschil. Je ziet op de beelden gewoon dat hij érg populair is in de groep”, citeert Het Laatste Nieuws.

Ook voormalige Manchester City-verdediger Micah Richards sprak mooie woorden. “Ik ben echt heel blij voor hem. Je zag zijn emoties, hij was in tranen. Dit is een groot podium, hoor. (...) Hij is tweede keuze, maar hopelijk geeft deze wedstrijd hem het vertrouwen dat hij kán presteren op dit niveau."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws