Mignolet zag af in de zetel: Geen pretje, dit is echt niks voor mij

Mignolet zag af in de zetel: "Geen pretje, dit is echt niks voor mij"

Gepubliceerd: woensdag 21 oktober 2020 om 11:15wo 21-10-2020 om 11:15

Laatste update: woensdag 21 oktober 2020 om 16:07wo 21-10-2020 om 16:07

Simon Mignolet moest de wedstrijd tegen Zenit noodgedwongen van thuis uit volgen na een positieve coronatest. Dat was allerminst een pretje voor de doelman, Mignolet zat boordevol stress en nervositeit.

 Voor het eerst sinds lange tijd geen Mignolet in doel bij Club, ook voor de doelman zelf was dat even wennen. "Het was lang geleden dat ik nog eens een wedstrijd van mijn team op televisie moest volgen. Het moet geleden zijn van de geboorte van mijn zoontje toen ik een wedstrijd van de Rode Duivels vanuit een ziekenhuiskamer beleefde", vertelt Mignolet op de website van Club Brugge.

Wedstrijden van thuis uit volgen, het is niks voor Mignolet. "Het was geen pretje. Misschien het eerste en vooralsnog enigste symptoom sinds mijn positieve covid-test is de 90 minuten nervositeit die ik heb ervaren", vertelt de doelman met een kwinkslag. "Dit was niets voor mij, het was één en al zenuwen."

De vervanger van Mignolet, Ethan Horvath, deed het nochtans meer dan behoorlijk. "Door onder meer zijn goed keeperswerk en ook een uitstekende organisatie hebben we de drie punten gepakt. Dit is een meer dan geslaagde openingswedstrijd, op naar Lazio nu."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws