BREAKING: ‘Vier positieve gevallen bij Standard, ook Raskin besmet’

BREAKING: ‘Vier positieve gevallen bij Standard, ook Raskin besmet’

Gepubliceerd: woensdag 21 oktober 2020 om 10:30wo 21-10-2020 om 10:30

Laatste update: woensdag 21 oktober 2020 om 10:35wo 21-10-2020 om 10:35

Standard wist lange tijd het coronavirus buiten de clubmuren te houden maar is nu toch getroffen. Drie spelers en één staflid hebben positief getest.

Standard maakt het nieuws bekend via de eigen kanalen. De pechvolgels die positief hebben getest zijn Michel-Ange Balikwisha, Nicolas Raskin, Moussa Sissako en keeperstrainer Jan Van Steenberghe. De positieve gevallen kwamen aan het licht na de testronde op dinsdagochtend. Het viertal is meteen in quarantaine gegaan, en zal al zeker niet kunnen meespelen in de Europese confrontatie met de Rangers. Ook de confrontatie met STVV aankomend weekend komt te vroeg.

Als voorzorgsmaatregel werden ook Damjan Pavlovic en Abdoul Fessal Tapsoba afgezonderd. Beide spelers wonen samen met één van de positieve gevallen, zij worden afgezonderd tot een nieuwe test uitsluitsel brengt.

Afgelopen weekend speelde Standard nog tegen Club Brugge, waar na afloop enkele positieve gevallen aan het licht kwamen. Het is niet duidelijk of de Club-spelers enkele Standard-spelers hebben aangestoken.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws