Breaking news

‘Onze coëfficiënt’: donker jaar op komst, maar niet doemdenken op langere termijn

Anderlecht neemt nieuwe ploegfoto, al zijn er twee opvallende afwezigen

Anderlecht neemt nieuwe ploegfoto, al zijn er twee opvallende afwezigen

Gepubliceerd: woensdag 21 oktober 2020 om 09:45wo 21-10-2020 om 09:45

Nu de transferperiode achter de rug is, heeft RSC Anderlecht van de gelegenheid gebruik gemaakt om een nieuwe en definitieve ploegfoto voor dit seizoen te maken. Opvallend daarbij was de afwezigheid van Anthony Vanden Borre

Enkele weken geleden kreeg Vanden Borre van Anderlecht al te horen dat er voor hem geen plaats meer was bij de A-kern. Doorgaans traint de 32-jarige rechtsachter mee bij de beloften, waar hij zelfs ook wedstrijden bij speelt. Toch is een comeback bij het eerste elftal onder Vincent Kompany quasi onbestaande.

Toch heeft Vanden Borre nog een toekomst bij Anderlecht, zij het in een andere rol. Verwacht wordt dat de ex-Rode Duivel zich zal bezighouden met het begeleiden van de jeugd. Vanden Borre is alvast met een trainerscursus bezig, waarmee hij nadien de talentenvijver van Anderlecht zal ondersteunen.

Mukairu ontbreekt
Naast Vanden Borre was ook Paul Mukairu een opvallende afwezige op de ploegfoto van Anderlecht. De aanvaller kwam op de slotdag van de transferperiode Jérémy Doku (Stade Rennes) vervangen, maar op dit moment is hij nog niet fit genoeg om wedstrijden te spelen.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Zou Vanden Borre een goede beloftencoach zijn?

Ja
55%
Nee
45%
(172 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws