Valse start van PSG door treffer van Rashford

20-10-2020 23:10 Laatste update: 23:23
1

Paris Saint-Germain is het nieuwe Champions League-seizoen begonnen met een nederlaag tegen Manchester United. De verliezend finalist van de afgelopen editie ging thuis met 1-2 onderuit door een late goal van Marcus Rashford.

Sterspelers Neymar en Mbappé begonnen in de basis bij PSG terwijl er bij Manchester United opnieuw geen basisplaats was voor Donny van de Beek. De Oranje-international zag zijn ploeg uitstekend uit de startblokken komen. Na 23 minuten kwam de Premier League-grootmacht verdiend op voorsprong. Abdou Diallo beging een overtreding op Antony Martial. Keylor Navas redde de strafschop van Bruno Fernandes, maar de Costa Ricaan kwam te vroeg van zijn lijn. In de herkansing scoorde de Portugees wel.

PSG had de handen vol aan United, dat de rijen gesloten hield. Kylian Mbappé kwam er na rust wel doorheen, maar David De Gea bracht schitterend redding. Uiteindelijk was het Martial die de bal uit een hoekschop in eigen doel kopte: 1-1. Die meevaller gaf de Parijzenaars echter geen vleugels. Met Van de Beek als invaller binnen de lijnen, sloeg United kort voor tijd toe. Rashford plaatste de bal keurig in de hoek: 1-2.