De Ketelaere matchwinnaar voor Club Brugge: Mooiste moment uit carrière

De Ketelaere matchwinnaar voor Club Brugge: "Mooiste moment uit carrière"

Gepubliceerd: dinsdag 20 oktober 2020 om 21:29di 20-10-2020 om 21:29

Charles De Ketelaere heeft dinsdagavond een knalprestatie afgeleverd in de Champions League. De aanvallende middenvelder van Club Brugge was de matchwinnaar in het duel met Zenit Sint-Petersburg. Na de wedstrijd sprak De Ketelaere over het mooiste moment uit zijn nog jonge carrière.

Blauw-Zwart kon pas in extremis de overwinning veilig stellen in Rusland. Het winnende doelpunt van De Ketelaere viel pas in de toegevoegde tijd. "Hier had ik voor getekend", vertelde de matchwinnaar aan VTM. "Als we blijven voetballen, dan komen de kansen. We bleven erin geloven. Dit is het mooiste moment tot dusver in mijn carrière. Het is top dat we hier kunnen winnen."

Die overwinning hing nochtans aan een zijden draadje. Zenit kwam stevig opzetten na het openingsdoelpunt van Club Brugge. "Door dat afstandsschot kregen ze een boost, maar we zijn blijven gaan. Dat is het belangrijkste. Zenit is een sterk team, al hebben ze ook wat minpunten. Die hebben we proberen uitbuiten. We kunnen altijd van iedereen winnen", besloot De Ketelaere.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws