Vandenhaute over financiële problemen Anderlecht: Volgende Doku wel houden

Vandenhaute over financiële problemen Anderlecht: "Volgende Doku wel houden"

Gepubliceerd: dinsdag 20 oktober 2020 om 21:46di 20-10-2020 om 21:46

Laatste update: dinsdag 20 oktober 2020 om 21:46di 20-10-2020 om 21:46

Wouter Vandenhaute was maandagavond de centrale gast in de aflevering van De Tribune op Radio 1. De voorzitter van RSC Anderlecht kreeg uiteraard enkele vragen over de netelige financiële situatie van zijn ploeg.

De geplande kapitaalsverhoging laat voorlopig nog op zich wachten, maar Vandenhaute is hoopvol. "De club Anderlecht heeft zo'n sterke geschiedenis en zo'n sterk merk. Het lijkt alsof er grote ruzie is tussen de aandeelhouders, maar ik ben ervan overtuigd dat de rangen zich zullen sluiten en dat die mensen op het juiste moment hun supportershart zullen laten spreken. Ik ben ervan overtuigd dat de financiële problemen zullen opgelost geraken", vertelde Vandenhaute.

"Wij als management kunnen daar een belangrijke rol in spelen door rustig te blijven en de juiste beslissingen te nemen. Dat laatste is ook soms een speler laten gaan op momenten dat supporters het niet leuk vinden. We moeten ervoor zorgen dat we over twee jaar in een situatie zitten waarbij we de nieuwe Jérémy Doku wel bij ons kunnen houden. Bijvoorbeeld door Champions League te spelen", besloot de voorzitter van paars-wit.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws