Breaking news

Vermoedelijke opstellingen Dortmund-Club Brugge: ‘Krmencik krijgt kans’

UPDATE: 'Hazard komt nog zeker een maand niet in actie voor Real'

UPDATE: 'Hazard komt nog zeker een maand niet in actie voor Real'

Gepubliceerd: dinsdag 20 oktober 2020 om 15:27di 20-10-2020 om 15:27

Laatste update: dinsdag 20 oktober 2020 om 19:37di 20-10-2020 om 19:37

Het blessureleed van Eden Hazard bij Real Madrid is een lange lijdensweg aan het worden. Coach Zinedine Zidane is op een persconferentie met een update gekomen.

“Eden Hazard heeft opnieuw het trainingsveld betreden”, begon Zidane positief. “Ik heb het volste vertrouwen in de staf die hier met ons werkt. Ik hoop dat we Eden Hazard heel binnenkort opnieuw aan het werk kunnen zien, en dat voor de rest van het seizoen. Zijn blessure was wel een beetje ernstiger dan voorzien”, citeert Het Laatste Nieuws.

Ook Thibaut Courtois stond de pers te woord. Sergio Ramos kampt met een blessure aan de linkerknie. “Sergio Ramos is de aanvoerder, de ploeg zal hem altijd missen indien hij niet kan spelen. Maar we hebben nog andere verdedigers van wereldniveau die klaar zijn. Als onze kapitein niet kan spelen, heb ik het volste vertrouwen in de andere spelers.” 

Update: Het zal nog een tijdje duren voor Hazard weer het maagdelijk wit van Real mag aantrekken. De Clasico was al even niet meer haalbaar, maar de Rode Duivel zal ook in de weekends erna afwezig blijven. Marca weet dat hij ten vroegste na de volgende interlandbreak, die midden november valt, opnieuw inzetbaar kan zijn. Waarschijnlijk zien we Hazard dus pas eind november of begin december terug.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws