KRC Genk praat met entourage Maehle: “Weten dat hij zal vertrekken”

KRC Genk praat met entourage Maehle: “Weten dat hij zal vertrekken”

Gepubliceerd: dinsdag 20 oktober 2020 om 14:14di 20-10-2020 om 14:14

Joakim Maehle was afgelopen speeldag de matchwinnaar voor KRC Genk tegen Sporting Charleroi. De verdediger spoelde zijn gemiste transfer naar Marseille weg met een doelpunt.

Marseille kwam met een interessant voorstel, maar uiteindelijk ging de deal niet door. Tegenover Het Laatste Nieuws geeft Dimitri De Condé meer uitleg. “Maar in dit geval denk ik dat ze er bij Marseille van uitgingen dat we ons soepeler moeten opstellen. Het bod - zo'n tien miljoen plus een percentage op de doorverkoop - was aantrekkelijk.”

“Zeker in coronatijden zijn er clubs die daarop zouden springen”, gaat De Condé verder. “Maar wij zijn niet de eerste de beste club, dat mogen we ook een keer zeggen. Alles moet kloppen voor ons en dat was nu niet het geval. Met Marseille hebben wij niet meer gepraat.”

KRC Genk praatte al met de entourage van Maehle. “Met Joakim en zijn entourage wel, maar er zijn geen concrete afspraken gemaakt. We weten dat hij zal vertrekken, hij is te goed om hier te blijven. Maar het moment voor de gouden handdruk moet juist zijn."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws